DSC_0063 (1)

El-inboats tillverkar miljövänliga elbåtar i traditionell stil. Vi bygger i ny tappning en av Sveriges första elbåtar ”El-in”. El-in byggs i Estland som har lång båtbyggartradition och möjliggör konkurrenskraftiga priser. El-in har låga driftkostnader samt är miljövänlig och har en tyst och behaglig gång. El-inboats kombinerar charmen hos traditionella skötekor med modern elektronik vilket ger en praktisk och vacker miljöbåt.

El-in är framtagen för att vara ett miljösmart alternativ, som är praktiskt och prismässigt attraktivt.

Kontakta oss gärna för mer information, prisuppgifter eller önskad provkörning.

Miljöbåten El-in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>